Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICT & Logistiek 2019 – SMART WAREHOUSING

5 november, 2019 - 7 november, 2019

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen. Dit jaar leer je alles over “smart warehousing”. Kom langs en laat je inspireren!

 

Hoe blijf jij het verschil maken?

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Gelijktijdig met ICT & Logistiek vindt Logistica plaats, ook met als overkoepelend thema smart warehousing. Zo slaan we een brug tussen ICT en material handling en helpen we iedereen die werkt in de logistiek en supply chain met het managen van groei en verandering. Op 5, 6 en 7 november 2019 brengen we vele duizenden vakgenoten samen, zodat ideeën, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

Subthema’s
Naast het overkoepelende thema zijn er ook subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Deze thema’s geven aan welke onderwerpen passen bij onze exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke programma. Klik hieronder op de thema’s voor meer informatie.

Hét kennisevenement voor logistieke automatiseringsoplossingen

Op 5, 6 en 7 november 2019 is ICT & Logistiek terug! ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met jouw ICT & Logistiek ticket heb je toegang tot de beursvloer en alle seminars.

Gegevens

Begin:
5 november, 2019
Einde:
7 november, 2019
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL Nederland
Menu