Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Warehouse Insight – The art of WMS and Material Handling

21 mei, 2019

reflex WMSGreyOrange partner

Warehouse Insight is een begrip in de Logistieke sector.

Al meer dan 20 jaar is dit hét kennisevenement voor warehouse-, supply chain- logistiek- en ICT managers die hun kennis over WMS willen verrijken. Daarnaast is de WMS-dag ook interessant voor iedereen die magazijn(gerelateerde) processen wil optimaliseren. Via kennissessies en interessante presentaties worden vakgenoten geïnspireerd over de nieuwste ontwikkelingen.​

Onderwerpen:​

  • Hoe selecteer je een WMS?
  • Welke pakketten zijn er en wat zijn ​de functionele verschillen?​
  • Wat zijn de valkuilen bij het implementeren van een WMS?​
  • WMS online en andere trends​
  • Magazijnprocessen continu verbeteren met WMS​
  • De rol van WMS binnen e-commerce​
  • Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen WMS

Logaps met Butler aanwezig op Warehouse insight  

Decision Science Driven Robotic Goods-to-Person System.

Futuristische shuttlesystemen, vernieuwde pocketsorters, autonome trucks en Autostore. Het aantal oplossingen om met minder mensen in het magazijn een vaak grotere output te realiseren neemt sterkt toe. Maar dat gaat meestal niet zonder de nodige aanpassingen; voor processen en mensen die er werken, tot aan de bestaande faciliteiten, het gebouw en de voorzieningen die er zijn. Kiezen voor automatisering is één, de vervolgvraag hoe dan? Wat past in de huidige werkomgeving? Is nieuwbouw nodig of een ingrijpende verbouwing?

Tijdens deze Material Handling Dag zetten we diverse oplossingen naast elkaar en laten we zien welke consequenties bepaalde keuzes hebben. Ontdek welke mogelijkheden van geautomatiseerd material handling nu populair zijn en wat bedrijven hebben gedaan om van deze investering een succes te maken.

De kennissessie van LOGAPS gaat over Flexibele automatisering:

In deze kennissessie krijgt u alles te horen over de mogelijkheid van flexibele automatisering, waarbij de basis de software aansturing is die steeds intelligenter wordt. Het gebruik van AI en ML komen hier aanbod. Het modulaire schaalbare concept sluit perfect aan bij de onvoorspelbare vraag van de markt en de schaarste van de resources. Logaps en GreyOrange geven deze sessie en brengen u op de hoogte van echte flexibele automatisering.

Klik hier voor het programma : hier

 

 

Gegevens

Datum:
21 mei, 2019
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

1931 Congrescentrum
Den Bosch, Nederland

Organisator

Vakmedia
Menu