Leadership Team en missie

Ronald Schepers, Medeoprichter en Partner

​Als een echte business developer heeft Ronald veel succes geboekt met het samen brengen van verschillende partijen om lange termijn relaties aan te gaan. Zijn passie ligt in het inzetten van de juiste technologie om klanten het maximale uit hun bedrijf te laten halen.
Ronald heeft meer dan 20 jaar ervaring in het inzetten en gebruik van logistieke software.

Jaap Roorda, Medeoprichter en Partner

Als business consultant heeft Jaap aan een groot aantal Supply Chain cases gewerkt en veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van procesoptimalisatie met een focus op logistiek en digitalisering. Zijn passie is om organisaties te helpen hun verbeterpotentieel te benutten door het inzetten van de juiste IT oplossingen.
Voordat Jaap werkzaam werd in de software industrie heeft hij aan diverse projecten gewerkt als zowel consultant als project manager. Jaap is afgestudeerd aan de Technische Universteit Eindhoven.

Ronald en Jaap hebben meer dan zes jaar samengewerkt als business development team. Deze samenwerking is de basis van een solide klant gedreven aanpak. Ronald heeft een uitgebreid netwerk en zet dit in om klantwaarde te creëren. Hij heeft ook de juiste benadering om klanten hun business case te laten realiseren. Door Jaap zijn kennis, ervaring en begrip van business processen creëert hij vertrouwen. Jaap is zeer goed in het vaststellen van de omvang van een project en het proces om software goed in te zetten.

MISSIE

LOGAPS in een IT-onderneming die haar klanten ondersteunt in het optimaliseren van hun processen door het inzetten van de juiste technologie op de juiste wijze.
LOGAPS levert hiervoor software, robotics en diensten die haar klanten helpen hun doelstellingen op het gebied van procesverbetering in de supply chain te realiseren.

Haar oprichters hebben een uitgebreide kennis en ervaring van software oplossingen voor de supply chain welke geïmplementeerd zijn bij bedrijven van diverse omvang (van midden en klein bedrijf tot aan multinationals) en in verschillende sectoren. Deze ervaring, gecombineerd met de mogelijkheden van de huidige technologie, hebben geleid tot een zeer specifieke LOGAPS aanpak. De LOGAPS aanpak is gebaseerd op twee verschillende IT oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. De één op basis van stabiliteit en betrouwbaarheid, de ander gebaseerd op flexibiliteit en innovatiekracht.

Deze aanpak heeft geresulteerd in 3 belangrijke pijlers die de basis vormen voor LOGAPS:
Smart Warehousing , Smart Supply Chain Apps en Robotics

Hierbij is het onze missie om:

  • Klanten continu te ondersteunen bij het verder ontwikkelen, verbeteren en innoveren van de operationele processen
  • Technologische oplossingen in te zetten die een duidelijk onderscheidend vermogen hebben
  • De juiste scope te definiëren die antwoordt op de actuele klantvraag en problematiek
  • Klantverwachtingen te overtreffen.
Logaps, GreyOrange, Butler, India