MENDIX Supply Chain Apps

SNELLE APLLICATIE ONTWIKKELING​

Smart Supply Chain Apps stellen u in staat om uw medewerkers beter te informeren en te laten samenwerken, sneller in te spelen op verandering en beter te reageren op klantvragen. LOGAPS realiseert deze digitale toepassingen op het Mendix App Platform. Laat u niet beperken door de restricties van conventionele IT strategieën, maar benut de nieuwe mogelijkheden van moderne en bewezen technologie.

Every logistics company competes with software. Now.

In de digitale economie draait alles om klantervaring en slimme processen . Software neemt daarbij een steeds prominentere plaats in. Nieuwe technologieën zetten de wereld van applicatieontwikkeling op z’n kop . Ieder bedrijf is in feite een software bedrijf , en iedere manager moet denken als een software executive.”

Voor Business & IT

De operatie innoveert sneller terwijl IT in controle blijft.

Mendix is een cloud-based ontwikkelplatform dat ervoor zorgt dat multifunctionele teams sneller dan ooit waardevolle business applicaties bouwen. Organisaties die meerwaarde uit hun bestaande systemen willen halen – en onderscheidende applicaties in willen zetten met snelle resultaten – gebruiken het Mendix Platform.

Concretiseer je ideeën

Bouw Apps die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

Wanneer het resultaat telt, zijn Smart Supply Chain Apps de snelle oplossing om de gevraagde functionaliteit te ondersteunen. Deze apps kunnen worden gebruikt als losse module voor het snel toevoegen van extra functionaliteit of worden gebruikt als een volwaardige supply chain oplossing.

Mendix platform

Eén platform waarop ideeën worden getransformeerd naar applicaties.

De combinatie van agile project management, visueel modelleren, drag-en-drop workflows, sociale productiviteitsfuncties, enterprise procesintegratie, kant en klare apps uit de Mendix App Store en een schaalbare en veilige cloud infrastructuur, zorgt ervoor dat kleine teams onderscheidende apps bouwen in dagen en weken, in plaats van maanden en jaren.

Agile Project Management

Samenwerking – Beheer – Iteratief

Beheer de projecten eenvoudig en effectief vanuit één platform waarin je

  • het project opzet en het team samenstelt
  • de user-stories definieert, beheert en prioriteert
  • de sprints definieert en monitort
  • de tools beschikbaar hebt om de onderlinge communicatie en samenwerking te bevorderen
  • de applicaties iteratief en continu kunt verbeteren door directe feedback van gebruikers

Smart Apps

Intelligent – Contextueel – Proactief

Smart apps zijn innovatieve systemen die enorme hoeveelheden data van sensoren en andere bronnen verzamelen en omzetten in bruikbare informatie voor gebruikers.

Intelligente Supply Chain apps

Intelligent

Gebruiken geavanceerde analyse tools, machine learning algoritmes en AI om aanbevelingen en voorspellingen te doen die gebruikers ondersteunen om de juiste acties te ondernemen

Contextuele supply chain apps - Logaps

Contextueel

​Gebruiken persoonlijke, sensor en locatie gegevens om de applicatie aan te passen aan de persoon, omgeving en het proces waarvoor het wordt gebruikt.

Proactieve supply chain apps | Logaps

Proactief

De applicatie verstrekt de gebruiker proactief informatie​ via notificaties, chat bots en berichten met slimme suggesties over te nemen acties.